Drs. Marijke van Roij
Psychologisch assistente Erica Daamen

Telefoon
040-2129555 of 06-54912300

E-mail info@vanroijaenb.nl

Adres
Hazenloop 20
5646 BB
Eindhoven

Psychologische werkzaamheden laten het niet toe om op ieder moment van de dag de telefoon te beantwoorden. Telefonisch contact daarom graag bij voorkeur tussen 17.00 – 18.30 uur. Indien u een bericht per e-mail achterlaat proberen wij hierop binnen 24 uur te reageren (met uitzondering van de vakantieperiodes).

Werkwijze: U kunt telefonisch of per email contact met ons opnemen. Vervolgens zal er een afspraak gemaakt worden voor een vrijblijvend intakegesprek van maximaal 60 minuten.

Tijdens het intakegesprek staat het verhelderen en analyseren van de problemen centraal. De hulpvraag wordt duidelijk gemaakt. Op basis van de hulpvraag wordt er een onderzoeksplan opgesteld om tot een nadere diagnosestelling en richtlijnen voor aanpak c.q. behandeling te komen.

De onderzoeksfase wordt afgesloten met een adviesgesprek. Daarin worden de resultaten van het onderzoek doorgesproken en de daaruit voortkomende handelingsrichtlijnen worden nader toegelicht. Afsluitend ontvangt u een schriftelijk rapport.